Floreat Beach Kiosk

Floreat

Lantern Architecture have been appointed by The Town of Cambridge to design an extension and renovation to the iconic Floreat Beach Kiosk at Floreat Beach. The project involves an extension to the kitchen area to improve the current lack of storage and back of house amenity as well an extension to the existing dinning / alfresco area.

In addition, the project calls for a complete renovation of the existing public change room and toilet facilities.

Lanterns approach is to provide an extension that is respectful to the architecture of the original kiosk while opening more of the dining area to the views across the Indian Ocean, all while protecting patrons from the coastal elements. The concept also promotes a much clearer pedestrian connection between the car park, beach, kiosk and the adjacent surf lifesaving club.

Status: Public Toilet Renovation Completed 2019